Vores viden giver dig perspektiv

Vores mål er at styrke dig som medarbejder, tillidsvalgt, arbejdsmiljørepræsentant, leder eller bestyrelsesmedlem ved at give dig den rette kompetenceudvikling, videreuddannelse og personlige udvikling inden for det område, der er relevant for dig.
Vores speciale er læring, så her bliver selv det sværeste stof gjort let og forståeligt.

Kurser & uddannelser

Konventum Uddannelse brænder for at skabe endnu bedre arbejdspladser.Vores kurser og uddannelser bidrager aktivt til positive forandringer, fordi vi kender de udfordringer, der er i bestyrelsen, ledelsen og blandt tillidsvalgte og kollegaer.

Konventum Uddannelse tilbyder dig:

• Fællesskabsuger for fagbevægelsen: Aktuelle, faglige kurser i et stærkt tværfagligt miljø
  • Uddannelser: Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, Akademiuddannelsen i ledelse, A/S Uddannelsen for medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer og Pædagogik & læring
  • Konsulentydelser, fx Social Kapital, teambuilding og facilitering

Siden 1969 er tusindvis af tillidsvalgte uddannet hos os – og det gør os anderledes end andre kursusudbydere. Fordi vi sammen med jer har været med til at forbedre vilkårene på danske arbejdspladser – og vi skal videre.

Læring
På Konventum uddanner og underviser vi ud fra, at mennesker lærer bedst i fællesskab. Men vi har også fokus på den enkelte. Med udgangspunkt i din hverdag, sikrer vi en kobling mellem teori og praksis på din arbejdsplads.

Hvad får du?
Vi sørger for, at du får det med hjem, som kan gøre en forskel på din arbejdsplads. Ny viden, nye måder at se tingene på og evnen til at handle på mange og forskellige måder.

Vi tilbyder dig

• spændende undervisning med solid viden og nye, overraskende vinkler
  • et team af dygtige konsulenter, der bringer faglige, teoretiske og praktiske erfaringer i spil
  • socialt og fagligt samvær med andre, der giver varige netværk
  • mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt
  • et ophold på et sted, hvor du bliver inspireret af smuk arkitektur, natur og kunst

Digitalisering af dit arbejde

Digitalisering_Konventum
Robotteknologi, 3D-printere og digitale platforme er allerede en del af hverdagen på mange arbejdspladser. Men hvordan kan du bedst imødekomme digitaliseringen på din arbejdsplads? Kom med på netværksuddannelse hos os, hvor vi styrker dig i at indgå i de mange forandringsprocesser, der foregår på danske arbejdspladser i disse år.

Arbejdslivskonferencen

Arbejdslivskonference_2018
Vi tæller ned til årets Arbejdslivskonference og arbejder benhårdt på at få et spændende program klar til jer alle sammen. Vi kommer til at tage fat om roden på de allermest aktuelle og relevante emner, der fylder og udfordrer i hverdagen hos jer og jeres arbejdsgivere.

Persondataforordning

Konventum_Persondataforordning_Kursus_2018
Der er ikke længe tid, at du skal have et knivskarpt overblik over, hvordan I skal indsamle, opbevare og håndtere persondata i jeres virksomhed. Få hjælp til at skabe overblik over reglerne og få solid viden inden for lovgivningen og sanktionerne på området. Vi giver dig også overblikket over de sikkerhedskrav, der stilles til databeskyttelse i din virksomhed.