Bliv mobil på jeres næste konference

Drop kopiering af programmer og materialer mm. Læg det hele på en mobil APP, så informationerne er tilstede, når de skal bruges. Vores erfaring viser, at hver deltager besøger APP´en mellem 15-20 gange på en konference.

Læs mere om app'en - eller prøv den

Få et tilbud på din konference

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum,
så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.

AV-teknik & mødepakker

Hos os behøver I ikke være nervøse for teknikken. Vi har altid en fast AV-teknikker tilknyttet opstarten af jeres konference, så I kan få en god start på dagen med styr på teknikken. Vores teknikker er en del af vores faste mødepakker. Alle dele af mødepakken kan selvfølgelig tilrettes, så I får det præcis, som I drømmer om. 

Se alle vores lokaler

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter og råder over 4 auditorier, 45 mødelokaler og 222 værelser. Den unikke arkitektur gør Konventum til et originalt og spændende bud til jeres næste møde, konference, kick-off eller workshop. Hvad enten I er 8 eller 250, så sørger vi for, at I får en helt særlig oplevelse.

Online registrering

Hos Konventum tilbyder vi online registrering af jeres deltagere. Du kan både sende invitation (mail) og remindere (mail og SMS) til dine deltagere. Du kan give din chef adgang til deltagerlisten og kan printe deltagerliste, bordkort og navneskilte direkte ud. Systemet giver dig også mulighed for at sende opfølgningsmails med materiale.

Attraktive priser på møder

Facilitering & Teambuilding

Konventums konsulenter kan tilbyde jer hjælp til facilitering af hele eller dele af jeres konference, så I er sikre på, at energiniveauet er højt igennem hele dagen. Hvis I har brug for at få frisk luft, mens I gennemgår jeres materiale, så har vi også et utal af sjove og lærerige teambuildingaktivteter til jer.

Firmafest

Hold jeres firmafest på Konventum og bliv klogere på jer selv og hinanden med fem-kampen "Leg dig glad" i vores smukke park. Efter fem-kampen kan I nyde en lækker tre-retters festmenu i smukke omgivelser, hvor I bliver forkælet med design, kunst og arkitektur i verdensklasse. 

Møder i det grønne

Lider I også af analog længsel i hverdagen? Hos os kan I dyrke nærvær, samtale og tilstedeværelse som en del af jeres møde ved at bruge vores mange udendørs mødefaciliteter i skoven, parken og på stranden ved Øresund. Her er ingen tekniske og digitale gadgets, der forstyrrer jeres dialog, debat eller oplæg.

Afbestillingsregler

  • Der kan afbestilles 100% frit, indtil 14 dage før 1. arrangementsdag.

    Konventums afbestillingsregler er nogle af branchens mest fordelagtige. Heldigvis bliver de ikke brugt særlig tit.

Vi er stolte af alle vores kunder

På Konventum er vi stolte af alle vores fantastiske kunder. Mange er kommet her igennem flere år, så vi efterhånden kender hinanden ret godt. Mange nye kommer til og hjælper os med at se stedet med nye øjne, så vi hele tiden kan effektivisere vores indsats. Her er blot et par stykker af vores dejlige kunder.

Tak til jer alle sammen for et godt samarbejde. 

Vi støtter velgørende organisationer


                                             

Arrangementer

Gastronomievents, kunstrundvisninger, golfophold og meget andet.

Kunst & kultur

Konventum har Danmarks største private kunstsamling med ca. 1.200 moderne, danske kunstværker

Lokaler & auditorier

Stort auditorie? Intimt mødelokale? Kreativt læringsrum? Konventum har det hele.