Vildtaften

20. & 21. oktober 2017

Vi gentager successen med to dages Vildtaften i 2017. Om fredagen starter vi aftenen med en spændende vinsmagning, hvor vores sommerlier byder på gode ting i glasset og interessante anekdoter om husene. Om lørdagen kan I komme med på en guidet skovtur med naturvejledere, der fortæller om landskabet, flora og fauna i skoven omkring Konventum. Begge aftener byder vi traditionen tro på en luksus vildtbuffet med alverdens lækkerier af mørt og saftigt kød samt årtidens sprøde grønsager. Download folder her.

Mortens Aften

Fredag 10. november kl. 18

Vi mindes den franske helgen Morten Bisp, der levede i 300-tallets Romerrige i byen Tours og blev afsløret en flok gæs, da han gemte sig for byens borgere for at undgå at blive udnævnt til biskop. Som hævn over de skræppende gæs, påbød Morten alle husstande at spise gås én gang om året på den dag, hvor han blev afsløret. I Danmark var gæs ikke så almindelige dengang, så derfor byder den danske Mortens Aften på både gæs og ænder. Vi byder på en lækker traditionel Mortens Aften-menu af gode råvarer, som I kan nyde i vores hyggelige restaurant.

Firmajulefrokost 2017

Fredage & lørdage i november og december (sidste gang lørdag d. 9.12.)

Ingen jul uden Konventums overdådige klassiske julefrokostbuffet. Vi byder traditionen tro på de lækreste hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser. Derudover byder vi på LIVE band hver aften med Morten Fleck band, så her finder I alle ingredienserne til en rigtig god fest. På Konventum råder vi desuden over 222 værelser, så I kan få en god nats søvn og spise en lækker morgenbuffet, inden turen går hjem til familien. Se menu og priser her.

Familiejulefrokost

10. december kl. 13

Glem alt om hektiske forberedelser, Youtube-klip med "Spise med Price" og praktiske skåneærmer - og inviter i stedet familien på en hyggelig og overdådig søndagsjulefrokost i smukke omgivelser og med udsigt over vinterlandskabet ved Øresund. På Konventum sørger vi for det hele og forkæler jer med lækre hjemmelavede delikatesser og lokale specialiteter til vores klassiske og overdådige familiejulefrokost, hvor der er lækre retter til både store og små gæster. Se menu og priser her.