Konferencer på Konventum

På Konventum afholder vi hvert år aktuelle og inspirerende konferencer, der går i dybden med dit arbejdsliv og stiller skarpt på din rolle og dit ansvar som fagligt aktiv medarbejder. 

Her får du en unik mulighed for at netværke, debattere og diskutere med andre tillidsvalgte på tværs af fag og forbund.

Arbejdslivskonference 2018

Arbejdslivskonference

På den årlige arbejdslivskonference får du den nyeste viden inden for det tema, der er valgt, ny inspiration, erfaringsudveksling, analyser og strategier, du kan omsætte på din arbejdsplads eller i dit politiske liv og netværk med andre tillidsvalgte.

Temaet for konferencen vælges i december/januar måned, så det er så aktuelt som muligt i juni måned, når konferencen finder sted.

Tilmeld dig nu eller hold øje med programmet, når det kommer på hjemmesiden i januar / start februar.

Bestyrelsens juleseminar 2018

Bestyrelsens juleseminar

Konventums bestyrelseskonference har fået nyt navn. Den er også blevet flyttet fra april til december og hedder nu Bestyrelsens juleseminar.

Indholdet vil fortsat holde dig skarp på det allersidste nye inden for bestyrelsens interesseområder, og oplægsholderne vil som altid være førende navne fra dansk erhvervsliv.

Faglige Forårsdage

Vær med til at flytte mennesker og holdninger, når vi stiller skarpt på den politiske debat i din faglige formidling. Bliv klogere på, hvordan du kan styrke effekten af din undervisning ved at bruge læringsstile som en aktiv del af dine metoder, materialer og metodikker. 

Pædagogiske Inspirationsdage

Igennem aktuelle og inspirerende oplæg og workshops, stiller vi skarpt på din rolle som underviser og formidler. Efter tre intense dage vil du opleve, at du får større personlig gennemslagskraft, større effekt af din undervisning og flere effektive faciliteringsværktøjer

Lyst til at vide mere?

Hvis du har brug for sparring på, hvilken uddannelse eller kursus, der er rigtig for dig, så tag fat i os.
Sammen finder vi frem til det, der passer bedst til dig.

Kurser og uddannelser siden 1969

Siden 1969 har Konventum skabt unikke tværfaglige rammer om fagbevægelsens mange kurser og uddannelser. Tusindvis af kursister er kommet her fra starten og oplever Konventum som deres andet hjem. Mange nye er kommet til og har stadig meget at opleve. Sammen skaber vi de optimale rammer for inspirerende tværfaglige netværk, aktuelle, samfundsrelevante uddannelser og styrkelse af faglige kompetencer for alle tillidsvalgte og andre med interesse for fagligt arbejde. Velkommen til et unikt hus med et stærkt fagligt fokus.