Syng med

2. november 2017

Vi hygger i vores bar, Mødestedet, til musikcafe med fællessang og god mad. Programmet bliver en blanding af danske sange fra Spil-dansk-dagen og sange fra Arbejdersangbogen blandet med lidt instrumental pianospil. Publikum opfordres til at vælge sange fra sangbogen. Baren er åben og stemningen er uformel. Aftenen starter med særlig lækker dansk menu i restauranten, hvor vi byder på stegt flæsk med persillesovs og skipperlabskovs. Velkommen til en hyggelig aften i skønne omgivelser.

Vildtaften

20. & 21. oktober 2017

Vi gentager successen med to dages Vildtaften i 2017. Om fredagen starter vi aftenen med en spændende vinsmagning, hvor vores sommerlier byder på gode ting i glasset og interessante anekdoter om husene. Om lørdagen kan I komme med på en guidet skovtur med naturvejledere, der fortæller om landskabet, flora og fauna i skoven omkring Konventum. Begge aftener byder vi traditionen tro på en luksus vildtbuffet med alverdens lækkerier af mørt og saftigt kød samt årtidens sprøde grønsager. Download folder her.

Mortens Aften

Fredag 10. november kl. 18

Vi mindes den franske helgen Morten Bisp, der levede i 300-tallets Romerrige i byen Tours og blev afsløret en flok gæs, da han gemte sig for byens borgere for at undgå at blive udnævnt til biskop. Som hævn over de skræppende gæs, påbød Morten alle husstande at spise gås én gang om året på den dag, hvor han blev afsløret. I Danmark var gæs ikke så almindelige dengang, så derfor byder den danske Mortens Aften på både gæs og ænder. Vi byder på en lækker traditionel Mortens Aften-menu af gode råvarer, som I kan nyde i vores hyggelige restaurant.

Firmajulefrokost 2017

Fredage & lørdage i november og december (sidste gang lørdag d. 9.12.)

Ingen jul uden Konventums overdådige klassiske julefrokostbuffet. Vi byder traditionen tro på de lækreste hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser. Derudover byder vi på LIVE band hver aften med Morten Fleck band, så her finder I alle ingredienserne til en rigtig god fest. På Konventum råder vi desuden over 222 værelser, så I kan få en god nats søvn og spise en lækker morgenbuffet, inden turen går hjem til familien. Se menu og priser her.

Familiejulefrokost

10. december kl. 13

Glem alt om hektiske forberedelser, Youtube-klip med "Spise med Price" og praktiske skåneærmer - og inviter i stedet familien på en hyggelig og overdådig søndagsjulefrokost i smukke omgivelser og med udsigt over vinterlandskabet ved Øresund. På Konventum sørger vi for det hele og forkæler jer med lækre hjemmelavede delikatesser og lokale specialiteter til vores klassiske og overdådige familiejulefrokost, hvor der er lækre retter til både store og små gæster. Se menu og priser her.

Firmafest på Konventum

Middag & fem-kampen "Leg dig glad"

På Konventum kan I holde en firmafest, hvor I bliver klogere på jer selv og hinanden med Konventums fem-kamp ”Leg dig glad”. Her kommer I igennem fem underholdende poster i vores smukke park, der både udfordrer, underholder og inspirerer jer sammen. Efter fem-kampen kan I nyde en lækker tre-retters festmiddag i vores unikke omgivelser.

Teambuilding

Styrk jeres kommunikation og samarbejde

Vidste du, at du kan øge deltageres udbytte af jeres konference, hvis I inkorporerer teambuilding i jeres konferenceprogram? Vores dygtige konsulenter kan hjælpe jer med at vælge de øvelser, der passer bedst til det faglige materiale, I skal arbejde med. Igennem øvelserne får I styrket jeres samarbejde og kommunikation. I får frisk luft til hjernen, ny energi til kroppen og ikke mindst gode grin. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en model, der passer til jeres konference.

Kunstrundvisning

Book jeres egen rundvisning

Hvis I er en gruppe, der ønsker at opleve Danmarks største private kunstsamling på Konventum, så anbefaler vi jer at booke en af vores faste kunstguides. Så kan I få historien om husets spændende arkitektur, høre mere om, hvordan kunstsamlingen startede og komme i dybden med nogle af husets største værker. Konventums kunstsamling består af over 1.200 værker af moderne kunst fra 1950erne og frem til i dag. Vores kunstnere omfatter bl.a. markante personligheder som Katrine Ærtebjerg, Asger Jorn, Carl-Henning Pedersen, Kurt Trampedach, Egil Jacobsen og Kristian Hornsleth. 

Golfophold

Spis, sov og spil golf

Spil golf på Konventum og få overnatning i standardværelse for 2 personer, inkl. morgenbuffet, middag for to personer i vores restaurant med udsigt over Øresund, 18 hullers Green Fee for 2 personer til vores nabo Helsingør Golf Club og gratis spilletid på Konventums egen smukke 9 hullers par 3 bane. Tee off-tid bestilles direkte hos Helsingør Golf Club på www.golfbox.dk eller på +45 49 21 29 70. Du kan leje golfbags på Konventum.

Hverdag (std. dobbeltværelse) fra kr. 1.095,- pr. person

Weekend (std. dobbeltværelse) fra kr. 1.170,- pr. person

Tillæg for deluxeværelse: kr. 150,- pr. person


Book et besøg hos Konventum

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum,
så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer

Gå på opdagelse i Helsingør

Konventum ligger 2.5 km fra Helsingør centrum i smukke, grønne omgivelser. Vores nabo til den ene side er Helsingør Golf Club og til den anden side er det Øresund.

I Helsingør kan du opleve mange store seværdigheder, bl.a Kronborg, M/S Søfartsmuseet, Kulturværftet, Toldkammeret og det hyggelige gamle bycentrum med gågader og mange spændende butikker, caféer og restauranter.  

Kontakt os

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum,
så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer

Kunst & kultur

Konventum har Danmarks største private kunstsamling med ca. 1.200 moderne, danske kunstværker

Aktiviteter

Brug vores motionsrum, lån en cykel, spil golf eller billard.. der er masser af muligheder!

Hold møder i det grønne

Lider I også af analog længsel? Brug vores mange skønne outdoor faciliteter som en del af dit møderum til jeres næste konference